Chinees Restaurant

"de Chinese Muur" ©

lettergrootte: 
Normale lettergrootte   Grote lettergrootte   Grotere lettergrootte   Grootste lettergrootte  
 

Chinees Indisch restaurant
Restaurant Chinese Muur Restaurant Chinese Muur


Vanaf 2004 organiseert Projecthulp China met groot succes in samenwerking met restaurant de “Chinese Muur”  uit Westervoort het charity diner “ Help een Wees en Eet bij de Chinees ©” . In de Chinese Muur in Westervoort  wordt een heerlijk warm buffet geserveerd en beleeft men een gezellige avond met familie, vrienden, kennissen en/of mede-adoptieouders. Mede door het grote aantal sponsors en de verloting, mag deze avond rekenen op een grote opbrengst. Ruim 10 jaar lang al een gezellige avond / partij en genieten van een geheel verzorgde avond met muziek en amusement.

De opbrengst van deze avond komt ten goede aan de veelal kansarme gehandicapte weeskinderen in China. 


Aziatische parabel

Na een hevige storm loopt een meisje over het strand. Op het strand liggen alemaal zeesterren, die zijn aangespoeld door de storm. Het kleine kind raapt voorzichtig een voor een de zeesterren op en brengt ze terug naar de oceaan.
Een oude man kijkt een tijdje naar het meisje en vraagt haar wat ze aan het doen is. Na het horen van haar antwoord zegt hij tegen het kind: "Maar er zijn wel duizenden zeesterren op het strand. Er een paar teruggooien maakt geen verschil."
Het meisje bukt, raapt voorzichtig een zeester op, brengt deze naar de oceaan en zegt tegen de oude man:

"Voor deze ene zeester .............. maakt het wel het verschil"
.

Chinese verenigingen voor ondersteuning aan kansarme kinderen

Sponsoring is zeker geen onbekend fenomeen voor de familie Zhan. De familie Zhan is lid van de Chinese vereniging Rui An. De vereniging Rui An voor onderwijshulp ondersteunt kansarme kinderen. Deze vereniging stimuleert door onderwijshulp kansarme kinderen en maakt Chinees onderwijs in China voor deze kinderen mogelijk. Door hun studie af te ronden, krijgen zij zicht op een kansrijke toekomst.
Daarnaast is mevrouw Zhan lid van en in 2011 voorzitter van de Europese vereniging Qiao Ai. Deze vereniging ondersteunt Chinese kinderen met gehoorbeschadigingen of een spraakgebrek.

Klik hier voor een vergroting van de foto.

 
Klik hier voor meer info over onze Chinese Tapas. Klik hier voor meer info over onze Chinese Tapas.

NIEUW:
CHINESE TAPAS